Gázkazán, cirkó karbantartás, tisztítás

Miért érdemes a gázkazán, cirkó karbantartása?

  • Mert a gázkazán karbantartás meghosszabítja a cirkó élettartamát.
  • Mert gazdaságosabban tudja üzemeltetni a gázkazánt.
  • Mert a meghibásodási esélyét csökkentani lehet a cirkó tisztítással.

Gázkazán, cirkó karbantartás, tisztítás tartalma árak:

 

A gázkazán karbantartásnak két fontos munkafolyamata van, egyik a a kazán, cirkó átvizsgálás, hogy minden fontos alkatrész megfelelően működeik-e még, főleg az égőfej és a hőcserélő. A másik a gázkazán alapos tisztítása.

A gázkazán tisztítása nagyon fontos a karbantartál alkalmával, mivel ha rendesen meg van csinálva ez a munkafolyamat, akkor a következő szezonig tökéletesen tud működni a gázkészülék.

Gázkazán, gáz vízmelegítő karbantartás árak

Nyári gázkazán, gázvízmelegítő karbantartás ára (Április 01 és  Augusztus 31. között érvényes)

Téli gázkazán, gázvízmelegítő karbantartás ára(Szeptember 01. és  Március 31. között érvényes)

Figyelem! Tisztítás, karbantartás esetén a felhasznált alktarész anyagárát a dijszabás nem tartalmazza!

Kiszállási, bevizsgálási díjat csak akkor számolunk fel, ha a szerelő híbáján kívüli okokből nem végezhető el a munka, vagy nem kéri a javítást, karbantartást.  Ebben az esetben a kiszállási díj 10.000,-

Az árak tájékoztató jellegűek és nettó árak. Mivel minden lakás más és más, minden munka különbözik, ezért pontos árajánlatot helyszínienn tudunk adni.

Elhanyagolt, nem rendszeresen karbantartott kazánoknál az ár változhat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Igényelt szolgáltatás

Kérdése van, rendelni szeretne? Hívjon most!  

+36 70 603 2679

Ariston kazán szerviz

A kazánok szervizelése felelősségteljes feladat. Komoly biztonsági és minőségi követelményeknek kell megfelelnie mind a szervizt szakembernek, mind a felhasznált alapanyagoknak, mind az Ariston készülékeknek. Ráadásul a munkafolyamat is odafigyelést és alaposságot igényel. A szakemberek soha nem végezhetik rutinból a munkájukat, folyamatosan felkészültnek és naprakésznek kell lenniük.

Akár szerelési, karbantartási vagy teljes fűtéskorszerűsítéssel járó munkát igényelnek az Ariston szerviz munkatársaitól, minden esetben maximális odafigyeléssel és szakértelemmel kezelik a munkát.

A jó szervizes rövid határidővel és kedvező áron dolgozik, munkái során csak minőségi eszközökkel és alapanyagokkal dolgozik, ami már önmagában garantálja a munkája minőségét. Ha nagyobb átalakítást igénylő munkát szeretne, a felkészült és magabiztos szakember teret adunk az Ön elképzeléseinek is, azonban kiáll a szakvéleménye mellett, és nem végez el olyan munkát, ami akár minőségben, esztétikailag vagy a biztonsági előírások alapján nem felel meg a hatóságoktól elvárt munkának.

Ha megbízható és hosszútávú szervizest szeretne, úgy még a tervezés előtt érdemes felvennie velük a kapcsolatot,

hiszen egy helyszíni felmérés során olyan szakmai szempontokra ferülhet fény, amellyel azonnal eldől, hogy kivel szeretne a jövőben is dolgoztatni. A megbízható szakemberek mind minőséggaranciával dolgoznak, így ha esetleg nem elégedett a végeredménnyel, vagy későbbiekben bármilyen hiba előbukkan, azonnal tudja kit kell keresnie.