Fég, Lampart, Hunor konvektor szerelés, javítás

Gázkonvektor szerelés:

  • Gázkonvektor javítás
  • Fég konvektor javítás
  • Konvektor beszabályozása
  • Konvektor hatásfok javítás

Fég konvektor javítás, szerelés, gázkonvektor javítás, szerelés

Konvektor szerelés ár

Nyári konvektor karbantartás ára (Április 01 és  Augusztus 31. között érvényes)

Téli konvektor karbantartás ára (Szeptember 01. és Március 31. között érvényes)

Kiszállási, bevizsgálási díjat csak akkor számolunk fel, ha a szerelő híbáján kívüli okokből nem végezhető el a munka, vagy nem kéri a javítást, karbantartást.  Ebben az esetben a kiszállási díj 10.000,-

Az árak tájékoztató jellegűek és nettó árak. Mivel minden lakás más és más, minden munka különbözik, ezért pontos árajánlatot helyszínienn tudunk adni.

Elhanyagolt, nem rendszeresen karbantartott vagy javított konvektoroknál az ár változhat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Igényelt szolgáltatás

Kérdése van a rendelés előtt? Hívjon most!

+36 70 603 2679

Gázkonvektor javítás

A tapasztalt és megbízható gázkonvektor szerelő szakemberek gyorsan és hatékonyan végzik a munkájukat, legyen szó gázkonvektorok javításáról, tisztításáról, szereléséről vagy cseréjéről.

Amennyiben átvizsgálást vagy helyszíni felmérést kér első körben, a helyszínen kerül megállapításra a probléma oka. Ha kéri a szolgáltatást, egy jól felkészült gázkonvektor szerelő azonnal tud cselekedni – ha kizárólag tisztításra van szükség, elvégzi, ha alkatrész cseréjére, beszerzés után azt is azonnal intézi.

Fontos kiemelnünk, hogy minden esetben kizárólag minősített és arcképes igazolvánnyal rendelkező szakemberrel dolgoztasson, aki valóban igazolni tudja a végzettségét.

Magyarországon a legelterjedtebb a földgázzal fűtött gázkonvektorok. Vannak nyílt és zárt égésű gázkonvektorok. A zárt égésű konvektorokat parapetesnek is szokták hívni, a nyílt égésterű fűtőtestek a kéményes konvektorokhoz tartoznak. A parapetes konvektoroknál nincs kémény, az ablak alatt található falon helyezkedik el a fűtőtest. Az égéshez szükséges levegőt a falon kivezetett csövön keresztül szívja be. A kéményes konvektorok a kéményhez csatolva vezetik a gázt, és itt engedik be a levegőt hozzá. 

Ma már gyártanak elektromos konvektorokat is, amelyek vezetékes áramból, vagy más villamosenergia-forrásból származó energia segítségével 

melegítik fel az adott helyiség levegőjét. Ez Magyarországon még nem olyan elterjedt, mint földgázat felhasználó társaik, mert hatékonyságuk az egyik legrosszabb a piacon kaphatnó konvektorok között – kizárólag kis alapterületű helyiségekbe ajánlják. A felfűtött helyiségből ráadásul hamar elillan a meleg, miután kikapcsoljuk a fűtőtestet. A javításával kapcsolatban érdemes villanyszerelőt keresni.