Fég, Lampart, Hunor konvektor szerelés, karbantartás, tisztítás

Konvektor karbantartás, tisztítás tartalma árak:

  • Tömörségvizsgálat
  • Konvektor tisztítása
  • Konvektor beszabályozása
  • Szükség esetén egy alapszerelés munkadíja

Alapjavítás (ha szükséges) konvektor karbantartás árak:

Nyári konvektor karbantartás ára (Április 01 és  Augusztus 31. között érvényes)

Téli konvektor karbantartás ára (Szeptember 01. és  Március 31. között érvényes)

Kiszállási, bevizsgálási díjat csak akkor számolunk fel, ha a szerelő híbáján kívüli okokből nem végezhető el a munka, vagy nem kéri a javítást, karbantartást.  Ebben az esetben a kiszállási díj 10.000,-

Az árak tájékoztató jellegűek és nettó árak. Mivel minden lakás más és más, minden munka különbözik, ezért pontos árajánlatot helyszínienn tudunk adni.

Elhanyagolt, nem rendszeresen karbantartott konvektoroknál az ár változhat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Igényelt szolgáltatás

Kérdése van a rendelés? Hívjon most!

+36 70 603 2679

Gázkonvektor szerelő

A leggyakrabban előforduló konvektor hibák amivel a gázkonvektor szerelők találkoznak az, hogy a konvektor nem gyullad be, ok nélkül elaszik, a bekapcsolt készülék nem marad égve, magától kikapcsol, esetleg a lángja túl kicsi, vagy éppen túl nagy.

Mielőtt kihívja a szerelőt kis utánaolvasással Ön is meg tudja állapítani, hogy milyen típusú konvektorja van, ezzel is segítve a gázkonvektor szerelő munkáját.

A parapetes, úgynevezett nyílt égésterű konvektorok az égéshez szükséges oxigént kintről nyerik, emiatt általában ablak alá szerelik. Ennek a típusnak a használata során nem kell a szén-monoxid mérgezéstől tartania. 

Ezzel szemben a kéményes megoldás esetén a konvektor az égéshez szükséges levegőt a belső térből kapja, ezért biztosítanunk kell a folyamatos levegőcserét. Ezek a zárt égésterű konvektorok, amiket egy kivezető csőhöz építenek – tehát az elhelyezését tuladjonképpen a kémény határozza meg.

Anyagát tekintve öntöttvasból és a lemezből készült konvektorok az elterjedtek Magyarországon. Öntöttvasból inkább a régebbiek készültek, ezek drágábbak, mint a lemezes társaik. Előnye hogy nem pattognak és esztétikailag is kedvezőbb hatást keltenek, mint a lemezes változatuk.

Szerelés szempontjából a gázkonvektor szerelőnek az a legfontosabb, hogy milyen égésterű, esetleg milyen márkájú készülékkel rendelkezik, és hogy milyen gyakran volt korábban karbantartva.