Gázkazán szerelő, Kazán karbantartás, Kondenzációs kazán szerelő 

Kazán karbantartás

Éves karbantartás

Féléves karbantartás

Kazán karbantartás

Gázkazán karbantartás

Kondenzációs kazán karbantartás

Kazán javítás, szerviz

Gázkazán javítás

Gázkazán szervíz

Kazán javítás

Gázkazán javítás

Éves gázkazán szervíz

Éves kazán szervíz

Nonstop gázkazán szervíz

Nonstop kazán szervíz

Beszerelés

Kazán beszerelés

Gázkazán beszerelés

Kondenzációs kazán beszerelés

Gázkészülék beszerelés

Gázkazán beszerelés ára

gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő, Kazán szerelő, Kondenzációs kazán szerelő szolgáltatásaink ezekre a típusokra:

gázkazán szerelő

Az árak nettóban értendőek és tájékoztató jellegűek. Mivel minden lakásnak előre nem látható sajátosságai lehetnek, kizárólag a helyszínen tudunk végleges és pontos árajánlatot adni az igényelt szolgáltatásról. Az elhanyagolt, rendszeresen nem karbantartott vagy szervizelt gázkészülékeknél az árak valószínűleg változni fognak. 

Kérdése maradt a szolgáltatás megrendelése előtt? Hívjon most, hogy egyeztessünk!

+36 70 603 2679

Lépjen velünk kapcsolatba!

Igényelt szolgáltatás

Gázkazán szerelő

A tapasztalt és megbízható gázkazán szerelő szakemberek gyorsan és hatékonyan végzik a munkájukat, legyen szó gázkazánok javításáról, tisztításáról, szereléséről vagy cseréjéről.

Amennyiben átvizsgálást vagy helyszíni felmérést kér első körben, a helyszínen kerül megállapításra a probléma oka. Ha kéri a szolgáltatást, egy jól felkészült gázkazán szerelő azonnal tud cselekedni – ha kizárólag tisztításra van szükség, elvégzi, ha alkatrész cseréjére, beszerzés után azt is azonnal intézi.

Fontos kiemelnünk, hogy minden esetben kizárólag minősített és arcképes igazolvánnyal rendelkező szakemberrel dolgoztasson, aki valóban igazolni tudja a végzettségét.

A gázkazánok tisztításának leggyorsabb és tökéletes megoldása a gépi és vegyszeres fűtési rendszer átmosás, ahol 4-6 óra alatt (függ a lerakódott szennyeződések mértékétől) egy alkalom alatt megszünteti a gázkazán szerelő a fennálló problémákat. Az átmosás megoldást jelent a hangos, kattogó

hangokat kiadó gázkazánok esetében, ha a fűtés nem egyenletes, esetleg teljes hideg sarkok alakultak ki a lakásunkban például a padlófűtés egy részén vagy egy adott radiátor környezetében, esetleg a látszólag ok nélkül megemelkedett gázszámla esetén.