Gázkazánok cseréje mikor javasoljuk – Ha nem javítható, elromlott a cirkó, vagy csak egyszerűen elavult a régi kazán!

A gázkazánok cseréje azért szükséges, mert a régi kazánok már nem felelnek meg az újabb szabályozásoknak és előírásoknak. Az új kazánoknak magasabb hatásfokuk van, ami azt jelenti, hogy kevesebb energiát használnak fel ugyanannyi hőtermeléshez. A kondenzációs kazánok különösen hatékonyak, mivel a fűtés során keletkező vízgőzt is hasznosítják. Az új kazánok beépítése jelentős megtakarítást eredményezhet a fűtésszámlán. 

 

A kondenzációs kazánok előnyei közé tartozik az gázfogyasztás csökkentése takarékossága, a hagyományos nyílt égésterű kazánhoz képest akár 35%-os hatásfok növekedést is elérhetnek. A káros emisszió csökkenése a hagyományos gáz és kondenzációs modellek közötti átmenet során átlagosan 70%. Az alacsony füstgáz-hőmérséklet lehetővé teszi a műanyag kémények beépítését, amelyek lényegesen olcsóbbak, mint a klasszikus acélok. Alacsony zaj növeli a házban élő emberek kényelmi szintjét. A kondenzációs kazánok nagyon hatékonyak, és akár 96%-os hatékonysággal működhetnek. A kondenzációs kazánok nagyon gazdaságosak, és akár 10-30%-kal is csökkenthetik a kéményen át távozó fűtési energiafelesleget.

 

 

A nyílt égésterű kazánok már korszerűtlenek és veszélyesek is, egy átalakítás során (nyílászáró cserével, a kazán szekrénnyel való elburkolásával is életveszélyes állapot állhat elő a régi készülékkel, ami kondenzációs, zárt égésterű készüléknél semmi problémát nem okozna. A zárt égésterű kazánokat javasoljuk használni, mivel ezek biztonságosabbak és hatékonyabbak is. Az árakat befolyásolja a kazán típusa, márkája, a helyi  és épület adotságok és a beszerelés bonyolultsága is.

 

Kazáncsere helyett egy olcsóbb megoldás érdekel!

Kazáncsere költségeihez képest olcsóbb megoldást jelenthet a kazán részleges vagy teljes felújítása garanciával. Ez egy egyszerűbb és gyorsabb megoldás lehet.

Érdekel az olcsóbb megoldás, megnézem!

Kazán felújítás

Nyílt égésterű gázkazán cseréje

Jelenlegi kazáncsere akció családi ház egy szintes területre értendő. Az akció időtartama 2023.08.25.-ig tart.

Savio Atadens 24 kw  kondenzációs kazán

Kazáncsere ára kéményszereléssel, teljes ügyintézéssel.

950.000,- kerül generálkivitelezésben.

  • Kazán leszállítása és felszerelése, víz- és fűtéscsövek szerelése. Gázbekötéssel és segédanyagokkal együtt.
  • Füstgázelvezető rendszer kiépítése koncentrikusan, vagy szétválasztva, max 6 fm-ig.
  • Kéményseprő szakvélemén elkészítése, kémény méretezéssel.
  • EPH kiépítése és jegyzőkönyvezése.
  • Mágneses iszapleválasztó beépítése.
  • Új digitális szobatermosztát.
  • Új kazán hivatalos beüzemelése.

Kondenzációs kazán cseréje ár

Kazáncsere árak kéménybéleléssel

Az árak kéménybéleléssel, kmény átalakítással és nettóban értendőek.

Amit az ajánlat pontosan tartalmaz: a választott kazán készülék és a kazáncsere kivitelezése. Opcionálisan kérhető szolgáltatásunk a fűtési rendszer átmosása beüzemelés előtt.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Igényelt szolgáltatás

Megválaszolatlanul maradt kérdése merült fel a rendelés előtt? Hívjon most!

+36 70 603 2679